Guides

Vi har tidligere haft en række guides liggende her på hjemmesiden. Dem har vi valgt at fjerne af informationssikkerhedsmæssige årsager.

Statens It har en lang række skrevne vejledninger og videoguides til forskellige værktøjer. Dem finder du på Serviceportalen, som er en særlig lukket portal for Statens It's brugere, der kun kan tilgås gennem arbejdspladsens netværk.

Læs mere om Serviceportalen

Men nogle af vores vejledninger har man allermest brug for, når man ikke er på kontoret. Derfor anbefaler vi, at du gemmer de vejledninger du skal bruge fra Serviceportalen, så du har dem tilgængelige når du er offline.

Har du brug for hjælp, fx til at logge på VPN, VIA, webmail og wifi, kan du altid kontakte vores Servicedesk.