Guides

Her finder du guides, som er særligt relevante for dig, der ikke er på din arbejdsplads.

Statens It har en lang række skrevne vejledninger og videoguides til forskellige værktøjer. Dem finder du som udgangspunkt på Serviceportalen, som er en særlig lukket portal for Statens It's brugere. Læs mere om Serviceportalen her.

Men nogle af vores vejledninger har man allermest brug for, når man ikke er på kontoret, hvor man har adgang til Serviceportalen - det gælder fx guides til VPN og VIA.

Disse guides finder du på disse sider.